Lean in Health


Cursisten beoordelen deze training gemiddeld met een 8,5!

Ben jij een manager die streeft naar een gezond en energiek team, met een super positieve mindset, met als gevolg betere resultaten op het gebied van besparingen, omzet, winst en ziekteverzuim?

Als manager van een team, droom jij van:

* Een topteam met uitstekende resultaten

* Besparingen, meer omzet en meer winst

* Top scores op KPI’s

 

Dat bereik je het beste met:

* Gezonde medewerkers

* Een energiek team met een positieve mindset

* Medewerkers die op de juiste positie zitten


Heb jij regelmatig te maken met medewerkers die langdurig ziek zijn? Medewerkers die helaas thuis zitten met een burn-out, chronisch vermoeid zijn, depressief of bijvoorbeeld met een hernia? Of wil je dit voorkomen om de continuïteit van jouw team te waarborgen?

Uiteraard heb jij alle begrip voor uitval wegens ziekte, maar je zit wel met een probleem. Jouw business moet gewoon door. Er komt steeds meer werk op het bordje van andere medewerkers. En nu maar hopen dat anderen niet uitvallen door de extra werkdruk. Hoe ga jij hiermee om?

Je hebt al je processen onder controle, maar de gezondheid van je medewerkers is nog een onzekere factor.

 

Ik heb de oplossing voor jou! Ik help jou met het bereiken van een topteam, waarin iedere medewerker leert hoe hij/ zij zijn optimale gezondheid kan bereiken en met een positieve mindset zijn werk resultaatgericht uitvoert.

Als Lean Black Belt heb ik jarenlang reorganisaties uitgevoerd bij een grote Nederlandse bank. Processen moeten tenslotte sneller, efficiënter, foutloos, en vooral goedkoper. Door de jaren heen heb ik vele succesvolle workshops gegeven. Dit leverde enorme besparingen op. Met als eindresultaat ook mijn eigen functie als besparing. Wat een top kans was dat zeg!

Het roer ging om, en ik ging mij verdiepen in orthomoleculaire geneeskunde. Een wetenschap die kijkt naar de oorzaak van chronische aandoeningen. Dus geen symptoombestrijding met medicijnen, maar het bestrijden van de oorzaak!

Daarnaast studeer ik door en specialiseer ik mij in Psycho-Neuro-Immulogie, afgekort PNI. Een wetenschap die zich bezighoudt met de interactie tussen de psyche, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. De PNI houdt zich bezig met de werking van alle lichaamssystemen in totale onderlinge samenhang.


De afgelopen jaren heb ik veel patiënten geholpen in mijn eigen praktijk in Roosendaal. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, burn-out, slaapproblemen, stress en darmproblemen. Mijn therapieën zijn gefundeerd op harde wetenschappelijke feiten.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Daarom start ik, in lijn met mijn ervaring in het bedrijfsleven, met het aanbieden van verandertrajecten, geheel op het gebied van gezondheid.

Voorkomen is beter dan genezen.

Mijn aanbod is uniek in Nederland! Lean consultancy op het gebied van gezondheid.

Ofwel Lean in health.


Wanneer kan ik iets voor jou betekenen? 

· Jij jouw gezondste team wilt bereiken!!

· Jij jouw werknemers de kennis wilt geven hoe je gezond kan blijven of worden.

· Jij als manager niet afhankelijk wilt zijn van de medici van je werknemers.

· Jij het goede voorbeeld kan geven aan jouw team

· Jij het belangrijk vind om dit als team te bereiken, en het ook ziet als teambuilding

· Jij de KPI scores wilt verbeteren

· Jij het jouw team gunt om zich persoonlijk te ontwikkelen in gezondheid

· Jij bereid bent om de juiste medewerker op de juiste positie te plaatsen. Dit heeft namelijk een sterke relatie met de gezondheid van de werknemer

· Jij bereid bent om, als het moet, afscheid te nemen van medewerkers die inzien dat zij niet op de juiste positie zitten, en dit hun gezondheid belemmert

 

Wat houdt een Lean in Health- traject concreet in?

Er zijn 3 opties voor het Lean in Health traject:

o Optie 1: 3 workshops van 2,5 uur, om de week

o Optie 2: Een hele dag bij jou op kantoor

o Optie 3: Een hele dag geheel verzorgd met lunch op een externe locatie in een groene omgeving (hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht, vraag naar de mogelijkheden)

Buiten dat het traject heel waardevol en leerzaam is, is het ook heel leuk en verrassend!

En de investering? Al vanaf € 2900,- excl. BTW

Lean in Health is in de eerste plaats natuurlijk een training voor een optimale gezondheid, maar het is ook een bewezen methode voor teambuilding. Daarnaast kan het dus ook geheel verzorgd op een groene locatie als bedrijfsuitje.


Mail naar info@leaninhealth.nl