Traject 

Gezonder in 21 dagen

Door middel van dit gespecialiseerde traject heeft 100% van mijn cliënten binnen 3 weken symptoomverlichting ervaren.

Tijdens deze 3 weken: 

  • In week 1 ligt de focus op voeding: Ik leg je uitgebreid uit wat voor effecten sommige voedingsstoffen hebben op onze cellen en dus ons immuunsysteem. Je leert wat je beter wel kun eten en wat je beer kunt vermijden. Uiteraard ontvang je goede recepten en enkele weekmenu's. 
  • In week 2 bespreken we uitgebreid de aandoening waar je last van hebt. Wat zijn nog meer risicofactoren buiten voeding? Waarom ziet het immuunsysteem onze eigen cellen als lichaamsvreemd en heeft het de neiging je eigen cellen aan te vallen? 
  • In week 3 moeten we het hebben over de psyche. Eén van de belangrijkste onderwerpen bij een aandoening. Wat speelt er in jouw hoofd af? Is er sprake van een toxische emotie, gedachte of relatie. Dit soort risicofactoren zijn misschien wel het belangrijkste om aan te pakken. We zetten jou nu écht op de allereerste plaats.
  • In week 4 sluiten we af. Jij hebt al heel wat mooie veranderingen mogen ervaren. Je energie is verbeterd en meerdere symptomen zijn verminderd. Nu is het aan jou om lekker zo door te gaan. De positieve veranderingen zullen zich voortzetten. Ik geef je nog veel praktische tips mee voor de toekomst. Mocht je nog met restklachten zitten, dan worden deze besproken en ontvang je hierover advies. 

Al mijn adviezen

Ik deel je al mijn adviezen bij een auto-immuunziekte. Wat zijn risicofactoren waar je rekening mee kan houden. Krijg weer controle!

84 pagina's

Makkelijk geschreven in begrijpelijke taal. Alles wat je nodig hebt om de eerste verandering in gang te zetten.

600+ patienten

De interventies zijn gebaseerd op mijn meest succesvolle adviezen aan meer dan 600 patiënten die ik heb behandeld.

Symptomen die verlichten

Vermoeidheid
Vermoeidheid is vaak het resultaat van langdurige ontstekingen en uitputting van voedingsstoffen en kan worden aangepakt door uw inname van eiwitten te verhogen en bepaalde voedingsmiddelen te vermijden,
Gewrichtspijn & zwelling
Ontsteking kan dienen als signaal naar de hersenen om pijn te voelen. Een manier om die pijnsignalen te verminderen is om meer gezonde vetten te eten en een rustige bewegingsroutine te introduceren om te voorkomen dat de gewrichten vastlopen.
Hersenmist
Verminderde mentale helderheid kan een grote impact hebben op de kwaliteit van het dagelijks leven en het moeilijk maken om taken uit te voeren, snel te denken en te functioneren zonder gemakkelijk details te vergeten.
Spijsverteringsproblemen
Spijsverteringsproblemen zijn vaak een teken dat uw lichaam voedsel niet efficiënt of gemakkelijk afbreekt. U kunt ze aanpakken door uw voedsel beter te kauwen en spijsverteringshulpmiddelen zoals gember te gebruiken om de productie van maagzuur te ondersteunen.
Onverklaarbare gewichtstoename
Symptomen zijn een mechanisme waarmee ons lichaam met ons communiceert en ons laat weten dat er iets uit balans is. Onverklaarbare gewichtstoename of -afname kan een belangrijke indicator zijn van hormonale onevenwichtigheden in het lichaam.
Hoofdpijn
Het ervaren van hoofdpijn is een manier waarop ons lichaam probeert te laten weten dat er iets uit balans is. Het ondersteunen van optimale hydratatie en het bereiken van therapeutische vitamine- en mineraalniveaus kan helpen hoofdpijn te verlichten en de voedingsvoorraden in het lichaam aan te vullen.
Slecht slapen
Chronische ontstekingen kunnen leiden tot slecht slapen doordat ze pijn en ongemak veroorzaken, evenals door de verstoring van slaapregulerende hormonen en het immuunsysteem.
Gemoedstoestanden
Chronische ontstekingen kunnen leiden tot negatieve gemoedstoestanden doordat ze de productie van neurotransmitters beïnvloeden en ontstekingsstoffen vrijkomen die de hersenfunctie en stemming verstoren.

Download dit ebook nu voor slechts EUR 19

Neem de controle over uw gezondheid

Ziekte van Crohn

83% ervaart verbeterde energie na 3 weken

Multiple Sclerose

75% ervaart verbeterde energie na 3 weken

Reumatoïde Artritis

78% ervaart verbeterde energie na 3 weken

Dit vinden anderen van het ebook

Gisteren je e-book ontvangen en gelijk gelezen. Nu aan de slag; boodschappen doen met het lijstje en in mijn collectie kookboeken recepten gezocht die passend zijn. Ik heb er zin in!
Annemarie

Het ziet er schitterend uit, mooie gerechten en het is duidelijk qua opbouw.

Ik ga er rustig voor zitten om het te lezen.

Jeannette
Ik heb alleen nog korte stukjes gelezen maar ik ben er nu al zo blij mee dat ik het heb besteld!! Dit is wel wat ik zocht . Niet alleen een “dieet” maar uitleg . Waarom. En hoe de dingen werken .
Nicole
Ja ik heb je e-book ontvangen en ben ‘m met veel interesse aan het lezen. Tot nu toe duidelijk en met een stukje humor en luchtigheid geschreven, prettig!
Renate

EEN MOOIE REVIEW

Normaal deel ik geen hele persoonlijke dingen maar omdat dit traject ook ‘bij mij past’ en onderdeel van mijn leven is vind ik dit wel het delen waard.


Sinds 2007 ben ik bekend met de ziekte van Crohn. Lang verhaal kort; veel mee afgezien middels ziek zijn, uitproberen van medicatie, operaties etc.


In 2013 kwam er na een heftige ziekteperiode een keerpunt. Ik ben toen gestart met 1x in de 8 weken een infuus waarbij ik medicatie toegediend krijg om de ontstekingen in de darmen te remmen. En gelukkig sloeg dit aan.


De laatste jaren ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding. Ik merkte duidelijk verschil; minder buikpijn, geen opgeblazen gevoel en meer energie. Toch voelde ik mezelf nog niet sterk genoeg; ik merkte dat m’n lichaam niet in balans was. Via een aantal lieve collega’s ben ik terecht gekomen bij @praktijk_lotte_bos waarbij ik op verschillende gebieden aan de slag ben gegaan met m’n Crohn. Dít was de laatste stap die ik nodig had; een definitieve leefstijlaanpassing middels voeding & mindset die ook echt vol te houden is.


Eind vorig jaar kwam het verlossende woord van mijn internist; we gaan stoppen met het infuus! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mijn darmen geheel rustig zijn; geen enkele ontsteking of vernauwing.


Na 8 jaar dit infuus te hebben gekregen is dit wel een mijlpaal vandaag, de laatste kuur zit erin!


Ik voel me best kwetsbaar om dit zo open te delen, het zal spannend blijven want Crohn zal altijd bij mij zijn. Maar ik voel me sterker dan ooit & met lieve mensen om me heen gaat dit zeker lukken🥰Liefs M


Over Lotte Bos


Ik ben Lotte Bos, 48 jaar en woon in Roosendaal. Ik help mensen met chronische aandoeningen, door het wegnemen van mogelijke risicofactoren en oorzaken van de ziekte. Ik help ze met de juiste voeding, supplementen en mindset. Ik ben gespecialiseerd in auto-immuunziekte, met name de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. 


Ik ben geen arts en kan zeker niet alle ziektes omkeren. Maar ik kan een hele mooie aanvulling zijn op een reguliere behandeling. Dus samen met mijn patiënt zal ik er alles aan doen om, waar mogelijk, de oorzaak en risicofactoren weg te nemen, zodat de ziekte geen kans meer heeft zich voort te zetten en een genezingsproces de enige optie is.


Als Master in de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en Orthomoleculair Therapeut werk ik geheel volgens de wetenschap met als resultaat het minimaliseren van klachten en vaak zelfs het herstellen van ziekte.


kPNI is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak bij chronische ziekten. 

kPNI bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en hoe alle mechanismes samenwerken. kPNI verbindt verschillende wetenschappelijke disciplines zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie (hormoonwetenschap), orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica met de omstandigheden waarin een persoon functioneert.


Studies

2022 Kanker en Psycho Neuro Immunologie

2018 - 2021 Master Psycho Neuro Immunologie (Universiteit van Salamanca)

2017 - 2018 Orthomoleculaire Geneeskunde

2017 Medisch Basiskennis

Download dit Ebook nu voor slechts EUR 19