afslankpil

De link tussen Akkermansia en overgewicht, diabetes 2 en cardiometabool syndroom

GRATIS WEBINAR
Vraag hier de terugkijklink
afslankpil

Deze bacterie maakt slanker en gezonder

De ontdekking van de Akkermansia muciniphila bacterie is een wereldprimeur!

Het verschil tussen slanke mensen en overgewichtige mensen

Oneerlijk hè? De één kan alles eten wat los vast zit en jij bent diegene die al aankomt als je naar iets lekkers kijkt... 

Altijd maar opletten en lijnen als een jojo. Waarom jij wel en de ander niet? 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat slanke mensen een darmbacterie hebben, die overgewichtige mensen niet of nauwelijks hebben. Resultaten liegen er niet om. Dikke onderzoeksmuizen werden slanker na het implanteren van deze bacterie. Overgewichtige mensen werden slanker na een 'poeptransplantatie' van slanke mensen. Het verschil is Akkermansia bacterie, die nu gelukkig te koop is in een supplement.


Wat doet de Akkermansia bacterie dan? 

De bacterie is verantwoordelijk voor het aanmaken van een hele dikke gezonde mucuslaag (slijmlaag) in de darm. Deze slijmlaag houdt toxische stoffen tegen, die anders ons lichaam binnen kunnen komen. Wanneer wij eenmaal deze lichaamsvreemde stoffen binnenkrijgen, moet ons immuunsysteem overuren maken om dat allemaal onschadelijk te maken. Onze stofwisseling bespaart energie door zichzelf op een "lager pitje" te zetten. Op die manier kan onze energie naar dat drukke immuunsysteem. Die tragere stofwisseling zorgt ervoor dat we veel meer moeten bewegen om alle calorieën op te kunnen branden. 

Wanneer we deze toxische stoffen kunnen weren door een gezonde slijmlaag, hoeft ons immuunsysteem geen uren te maken. En normaliseert onze stofwisseling weer. En daar komt bij... toxische stoffen kunnen allerlei ziektes veroorzaken... dus het is voor heel veel redenen goed om die slijmlaag lekker dik en gezond te maken.  

Bestel nu de Akkermansia voor directe levering

Obesitas

Diabetes type 2

Diabetes 2

afslankpil

Lever, hart- en vaatziekte

Het eerste verkooppunt in Nederland

De Akkermansia is eind november leverbaar

afslankpil
€ 65,- per maand

Advies: 3 maanden Akkermansia

Het duurt 3 maanden om een dikke gezonde mucuslaag te creëren. 
 • afslankpil

  De Akkermansia; Hier hebben we heel lang op gewacht

  Een bacterie die wordt ingenomen als voedingssupplement kan het risico op hart- en vaatziekten verminderen, heeft een gunstig effect op diabetes type 2 en maakt slanker.

  De ontdekking van de Akkermansia muciniphila bacterie is een wereldprimeur!

  Akkermansia muciniphila is zeer talrijk aanwezig bij magere personen zonder diabetes. Daarentegen is gebleken dat het minder voorkomt bij verschillende aandoeningen zoals zwaarlijvigheid, diabetes, darmontsteking of leverziekten.

  Jarenlang hebben wij, therapeuten, gewacht. We wisten lange tijd dat dit onderzoek speelde en dat er een moment zou komen dat het in productie is genomen. En nu is het moment eindelijk daar!! 

  Vanaf nu is het supplement Akkermansia muciniphila te bestellen. 


  Lotte Bos

  Therapeut Psycho Neuro Immunologie

  Ik droomde van de Akkermansia

  Wie niet? Iedereen met overgewicht, hoopt op de dag dat er een "pilletje" wordt uitgevonden. 

  Maar ik heb hier écht 4 jaar op gewacht. Aan het begin van mijn PNI opleiding werd er al gesproken over de Akkermansia. Het was een bijzondere bacterie die mogelijk een belangrijke link heeft met obesitas. Toen was het vol in onderzoek en werd door A-Mansia Biotech heel hard gewerkt om het voor elkaar te krijgen deze bacterie te isoleren, testen en op de markt te brengen. 

  Ieder jaar kwam het ter sprake en onlangs kwam het antwoord: Het is gelukt! 

  Eind november wordt het eindelijk uitgeleverd. Ik ga de Akkermansia zeker 3 maanden gebruiken. Kan niet wachten. 

  The Times -

  "Doses of friendly gut bacteria Akkermansia could beat heart disease"