Lean in Health


Cursisten beoordelen deze training gemiddeld met een 9-!

Staat vitaliteit op je agenda? Ben jij een manager die streeft naar een gezond en energiek team, met een super positieve mindset, met als gevolg betere resultaten op het gebied van besparingen, omzet, winst en ziekteverzuim?

 Dat bereik je het beste met:

* Gezonde medewerkers

* Een energiek team met een positieve mindset

* Medewerkers die op de juiste positie zitten

Heb jij regelmatig te maken met medewerkers die langdurig ziek zijn? Medewerkers die helaas thuis zitten met een burn-out, chronisch vermoeid zijn, depressief of bijvoorbeeld met een hernia? Of wil je dit voorkomen om de continuïteit van jouw team te waarborgen?

Uiteraard heb jij alle begrip voor uitval wegens ziekte, maar je zit wel met een probleem. Jouw business moet door. Er komt steeds meer werk op het bord van andere medewerkers. Hoe ga jij hiermee om?

Je hebt al je processen onder controle, maar de gezondheid van je medewerkers blijft een onzekere factor.

Ik help je graag met het bereiken van een gezond team, waarin iedere medewerker leert hoe hij/ zij zijn optimale gezondheid kan bereiken en met een positieve mindset zijn werk resultaatgericht uitvoert.

Als Lean Black Belt heb ik veel reorganisaties mogen uitvoeren bij een Nederlandse bank. Processen moeten sneller, efficiënter, foutloos, en vooral goedkoper. 15 jaar heb ik verander- workshops gegeven die besparingen opleverden. Maar deze financiële omgeving paste niet bij mijn toekomst. 

Het roer ging om, en ik ging mij verdiepen in orthomoleculaire geneeskunde. Een wetenschap die kijkt naar de oorzaak van chronische aandoeningen. Geen symptoombestrijding met medicijnen, maar het bestrijden van de oorzaak!

Daarnaast studeer ik dit jaar voor mijn master in de Psycho-Neuro-Immulogie, afgekort PNI. Een wetenschap die zich bezighoudt met de interactie tussen de psyche, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. De PNI houdt zich bezig met de werking van alle lichaamssystemen in totale onderlinge samenhang.

De afgelopen jaren heb ik veel patiënten geholpen in mijn eigen praktijk in Roosendaal. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, burn-out, slaapproblemen, stress en darmproblemen. Mijn therapieën zijn gefundeerd op harde wetenschappelijke feiten.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Daarom start ik, in lijn met mijn ervaring in het bedrijfsleven, met het aanbieden van verandertrajecten, geheel op het gebied van gezondheid.

Voorkomen is beter dan genezen.

Lean consultancy op het gebied van gezondheid. Ofwel Lean in health.

Wat houdt een Lean in Health- traject concreet in?

3 workshops van 2,5 uur, om de week (NU OOK ONLINE)

En de investering voor al deze inzichten in het voorkomen en terugdraaien van gezondheidsklachten? Slechts € 1900,- excl. BTW per team

Lean in Health is in de eerste plaats natuurlijk een training voor een optimale gezondheid, maar het is ook een bewezen methode voor teambuilding. 

Mail naar info@leaninhealth.nl

EERST EVEN PROEVEN? Kies voor een Proeverij Lean in Health

Wil je eerst even proeven aan dit traject, meld je dan nu aan voor een online proeverijtje Lean in Health. Deze duurt slechts 2 uur en wordt online gegeven aan jouw team. Hier krijg je een inkijk in de Lean in Health training, met uiteraard al een hoop waardevolle inzichten en gezondheidstips. De investering is slechts EUR 499,- excl. BTW per team / max 20 personen. 

Dit vonden cursisten van Lean in Health

Ik ben erg enthousiast over de proeverij. Heel fijn en boeiend. De materie smaakt naar meer.

Echt een hele interessante workshop. Lotte gaf met grote enthousiasme de workshop.

Ik ben meteen gestart met intermittent fasten. Dat ging eigenlijk verrassend goed. Ik had al meer energie, voelde me veel beter.

Ik vond het zo interessant wat je allemaal verteld hebt. Ben nu ook echt zaken aan het omgooien zoals meer eieren, minder brood etc. Vind het ook zo goed dat al die informatie echt een mindset is geweest voor mij.