Individueel consult

Een individueel consult waarin we de oorzaak bespreken van jouw ziekte en focussen op een gezonde leefstijl om klachten te verminderen en het ziekteproces om te keren

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is HET belangrijkste advies in mijn consulten. Welke voeding kan je beter wel eten, en wat vooral niet. Welke beweging past bij jou? 

De oorzaak wegnemen

Tijdens het consult bespreken we alle risicofactoren die invloed hebben op de ziekte. Ik doe niet aan symptoombestrijding. Alle risicofactoren moten tot het minimum worden gereduceerd.

Voedingssupplementen

Vaak is het nodig om bepaalde voedingstoffen aan te vullen met supplementen, zeker bij auto-immuunziekte.

Voor welke klachten kan je terecht voor een individueel consult?

Auto-immuunziekte

Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, MS, Hashimoto, Coeliakie, Autoimmuun Hepatitis

Parkinson, Alzheimer

Heeft u chronische gezondheidsklachten? 

Bent u chronisch ziek of heeft u al lange tijd last van gezondheidsklachten? Wellicht slikt u reeds medicijnen om de symptomen te bestrijden. Heeft u het gevoel dat het op een andere manier opgelost kan worden? Als Orthomoleculair therapeut help ik mijn patiënten door de oorzaak van de ziekte weg te nemen. Van veel aandoeningen ligt de oorzaak vaak in de darmen, al dan niet veroorzaakt door stress, voeding of leefstijl.
Tijdens onze intake bespreken we de ziekte, uw klachtenbeeld, en risicofactoren die invloed hebben op het verloop van de ziekte. U gaat naar huis met een leefstijladvies die aansluit bij uw ziekte. Na een week of 2-3 zie ik u terug voor een vervolgconsult en bespreken we de voortgang. Eventueel gevolgd door een derde consult. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het ontstaan van de ziekte, het verloop ervan en de weg naar het verminderen of verdwijnen van de klachten. Dit kost tijd en toewijding van beide partijen. Het is belangrijk dat u de controle weer terugkrijgt over uw eigen lichaam. 
Praktijk

Intake

149,-

60 - 90 minuten

In de intake komen we tot de kern en oorzaak van uw klachtenbeeld. U krijgt gelijk informatie over de werkingsmechanismes die uit balans zijn en handvatten om uw chronische klachten te verminderen c.q. op te lossen. 

Uiteraard aangevuld met een persoonlijk voedings- en suppletieadvies.

praktijk/online

Vervolgconsult

80,-
60 minuten
Heeft u reeds een intake gehad, recent of langer geleden, dan kunt u een vervolgafspraak maken. Hierin bespreken we de voortgang en hoe we eventuele restklachten kunnen wegnemen.
praktijk/ online

Vervolgconsult

45,-
30 minuten
Heeft u reeds een intake gehad, recent of langer geleden, dan kunt u een vervolgafspraak maken. Hierin bespreken we de voortgang en hoe we eventuele restklachten kunnen wegnemen.


“If you always do what you’ve always done, 

you’ll always get what you’ve always got.”

HENRY FORD

Vergoedingen individuele consulten

Alleen individuele therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie. Wanneer u bij de volgende maatschappijen aanvullend bent verzekerd voor "alternatieve geneeswijze", komt u in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding: Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF, Menzis, PMA en Anderzorg, ONVZ, PNOzorg en VvAA, Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, Aevitae, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé en De Friesland. LET OP Ohra, Delta Lloyd en CZ worden niet vergoed. 

Maar kijk ook eens bij mijn Gezonder in 28 dagen traject! Hiermee verdwijnen veel klachten. 

 • Koolhydraatarm en vetrijke voeding
 • Intermittent Fasting
 • Slaapinterventies
 • Ademhalingsoefeningen
 • Koude prikkels
 • Meditatie
 • Aanvullen voedingsstoffen (supplementen zijn in de prijs inbegrepen)
 • Cheaten
 • E-book Gezonder in 28 dagen
 • Heerlijke recepten
 • Facebook community voor alle dagen support
 • Wekelijkse vragenlijst voor voortgang
 • Een tijdelijke bonus (zie onderaan)
€ 199,-

GEZONDER IN 28 DAGEN

Een traject waarin je 4 weken lang een gezonde leefstijl ervaart 

en je zult merken dat klachten verminderen.

Nu met 'n één-op-één-gesprek als extra bonus

Geef je nu op en krijg in de derde week van het traject een persoonlijk gesprek. 

Hierin bespreken welke klachten nog resteren en wat je daar specifiek aan kunt doen ze te verminderen. 

100% tevredenheid gegarandeerd!