Lean in Health - training

Preventie op de werkvloer! Verminder burnoutklachten en ziekteverzuim door deze interessante leefstijltraining. Herken symptomen en pak ze bij de oorzaak aan.

Hoe ontstaat ziekte?

Er gaat een hele film aan vooraf voordat je chronisch ziek bent. Waar ontstaan symptomen en klachten? Hoe kan je de signalen op tijd oppikken?

Burn-out & Stress

We gaan de diepte in wat betreft stress. Wat valt er allemaal onder stress en waarom kan stress ziekmakend zijn. Hoe word je ziek van bepaalde gedachtes bijvoorbeeld?

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is HET belangrijkste advies in deze training, Welke voeding kan je beter wel eten, en wat vooral niet.Geef jouw lichaam weer wat het al miljoenen jare gewend is. 

Van de praktijk naar de werkvloer

Als Lean Black Belt heb ik veel reorganisaties mogen uitvoeren bij een Nederlandse bank. Maar na 17 jaar ging het roer om, en ik ging mij verdiepen in leefstijl geneeskunde. Een wetenschap die kijkt naar de oorzaak van chronische aandoeningen. Geen symptoombestrijding met medicijnen, maar het bestrijden van de oorzaak!

Dit jaar hoop ik mijn master in de klinische Psycho-Neuro-Immulogie, afgekort PNI. Een wetenschap die zich bezighoudt met de interactie tussen de psyche, het zenuwstelsel en het immuunsysteem. 

De afgelopen jaren heb ik veel patiënten geholpen in mijn eigen praktijk in Roosendaal. Veel voorkomende klachten zijn vermoeidheid, burn-out, slaapproblemen, stress en darmproblemen. Mijn therapieën zijn gefundeerd op harde wetenschappelijke feiten.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Daarom start ik, in lijn met mijn ervaring in het bedrijfsleven, met het aanbieden van verandertrajecten, geheel op het gebied van gezondheid.

Voorkomen is beter dan genezen.

Lean consultancy op het gebied van gezondheid. Ofwel Lean in health.

Staat vitaliteit op je agenda? 

Ben jij een manager die streeft naar een gezond en energiek team, met een super positieve mindset, met als gevolg betere resultaten op het gebied van besparingen, omzet, winst en ziekteverzuim?

Heb jij regelmatig te maken met medewerkers die langdurig ziek zijn? Medewerkers die helaas thuis zitten met een burn-out, chronisch vermoeid zijn, depressief of bijvoorbeeld met een hernia? Of wil je dit voorkomen om de continuïteit van jouw team te waarborgen?

Uiteraard heb jij alle begrip voor uitval wegens ziekte, maar je zit wel met een probleem. Jouw business moet door. Er komt steeds meer werk op het bord van andere medewerkers. Hoe ga jij hiermee om?

Je hebt al je processen onder controle, maar de gezondheid van je medewerkers blijft een onzekere factor. Met deze training zet jij in één klap vitaliteit op de kaart!


Lean in Health

Preventie op de werkvloer
Ziekteverzuim omlaag
Een energiek gezond team
Gezonde leefstijl voor medewerkers
max 20 personen

Lean in Health

1.900,-

3 x 2,5 uur

De Lean in Health training bestaat uit 3 onderdelen: 

1 Hoe wordt je eigenlijk ziek? Ik laat je zien welke factoren ziekte kan veroorzaken en hoe je vroegtijdig de symptomen herkent.

2 Deze module gaat dieper in op stress. Stress is veel meer dan alleen druk op je werk. Hoe werkt stress en hoe kan je daar ziek van worden? Maar vooral... hoe kan je stress verminderen. 

3 Ik vertel je de ins en out van een gezonde leefstijl. Welke voeding, beweging en ontspanning heeft ons lichaam nodig? 

Met praktische en makkelijke handvatten kunnen we direct een verandering induceren naar een betere gezondheid. 

max 20 personen

Proeverij Lean in Health

499,-
1 x 2 uur
Wil je eerst even proeven aan deze training, meld je dan nu aan voor een (online) proeverijtje Lean in Health. Deze duurt slechts 2 uur en geeft je een inkijk in de Lean in Health training, met uiteraard al een hoop waardevolle inzichten en gezondheidstips.

Dit vonden anderen van deze training

Deelnemer

Ik ben erg enthousiast over de proeverij. Heel fijn en boeiend. De materie smaakt naar meer.
Deelnemer
Echt een hele interessante workshop. Lotte gaf met grote enthousiasme de workshop.

Deelnemer

Ik ben meteen gestart met intermittent fasten. Dat ging eigenlijk verrassend goed. Ik had al meer energie, voelde me veel beter.
Deelnemer
Ik vond het zo interessant wat je allemaal verteld hebt. Ben nu ook echt zaken aan het omgooien zoals meer eieren, minder brood etc. Vind het ook zo goed dat al die informatie echt een mindset is geweest voor mij.

Lean in Health is in de eerste plaats natuurlijk een training voor een optimale gezondheid, maar het is ook een bewezen methode voor teambuilding.

Deelnemers beoordelen deze training met een 9-

arrow_drop_up arrow_drop_down