VERMINDER KLACHTEN BIJ 

AUTO-IMMUUN ZIEKTE

PRAKTIJK LOTTE BOS


KLINISCHE PSYCHO NEURO IMMUNOLOGIE

ORTHOMOLECULAIRE GENEESKUNDE

Heeft u een auto-immuunziekte zoals bijvoorbeeld Crohn, Colitis Ulcerosa, MS, Diabetes Type 1 of Reumatoïde Artritis? 

Krijg controle over je ziekte. Ervaar wat de juiste voeding en supplementen met klachten doen als ontlastingsproblematiek, vermoeidheid, ontstekingspijn, gemoedstoestanden en slecht slapen. Ik deel graag de laatste wetenschap en mijn beste adviezen over de juiste voeding, supplementen en andere leefstijlinterventies bij auto-immuunziektes. Ik vertel je uitgebreid over de risicofactoren bij auto-immuunziekte en chronische ontstekingen. Wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen herstellen. Je komt dit allemaal te weten in de online cursus of tijdens mijn 21-daagse traject, waarbij je goed aan de slag gaat.

Cursus auto-immuunziekte

Nu slechts €35

Heb jij een auto-immuunziekte, dan is deze cursus echt een aanrader. Ik heb al mijn kennis van de laatste wetenschap en van mijn praktijkervaringen in deze online cursus gestopt. Al mijn adviezen die ik normaliter tijdens mijn individuele trajecten in 6 consulten (twv €570) deel.  

Of je nu de Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, MS, Diabetes 1 hebt, of één van de andere 80 auto-immuunziektes, in deze cursus leer je over het verminderen van chronische ontstekingen en auto-immuniteit. 


Ik deel je mijn adviezen over de juiste voeding, supplementen en andere leefstijlinterventies, zoals beweging, vasten, ademen, mediteren, koude prikkels etc. Ik vertel je uitgebreid over de risicofactoren bij auto-immuunziektes en hoe deze factoren te vermijden. 


Kortom, een online cursus met ALLE informatie over een gezonde leefstijl bij auto-immuunziekte.

21-dagen- groepstraject auto-immuunziekte

€331
inclusief €131 aan supplementen

Ben je jouw klachten zat en heb je zin om het roer eens flink om te gooien? Meld je dan aan voor het 21 daagse traject en ga gelijk die mooie veranderingen aan. Je zult echt verbaasd zijn over de enorme verbeteringen! Al binnen die 3 weken!


Je gaat je zo goed en energiek voelen, dat heb je waarschijnlijk in jaren niet meegemaakt. 


Ik deel je al mijn kennis én we gaan gelijk aan de bak. Ik begeleid je 3 weken intensief met deze veranderingen. 


Dit doe je samen met nog 3 deelnemers. We hebben dagelijks contact via de groepsapp en wekelijks een groot vragenuurtje via zoom. 


Dit is écht een life-changing traject! De deelnemers waarderen dit maar liefst met een dikke 9 gemiddeld!


Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar voeding en mindset hebben een ongekende invloed op jouw ziektebeeld. De ziekte kan compleet in remissie zijn.


Bel me gerust even als je vragen hebt. 

Premium traject individueel auto-immuunziekte

€599

Individueel traject

Patiënten met een auto-immuunziekte kunnen ook kiezen voor een patiëntgerichte behandeling van 3 maanden. Een premium traject waarbij de ziekte uiteindelijk in remissie is en opvlammingen uitblijven.


Symptomen als ontstekingen, hersenmist, vermoeidheid, pijn, depressie, angst en verteringsproblemen zullen sterk verminderen of zelfs verdwijnen tijdens dit traject.


Ik neem u mee in de details en risicofactoren van de ziekte, zodat opvlammingen ook na de behandeling sterk verminderen. 

Ik geef u een 'deeplearning' over de ziekte. We remmen ontstekingen en ondersteunen het immuunsysteem.


We optimaliseren de spijsvertering zodat de onzekerheid over de stoelgang afneemt. We werken aan depressieve gevoelens en zorgen dat stress geen negatieve invloed kan hebben op het verloop van de ziekte. Ik begeleid u met de juiste voeding. 


Na een uitgebreide intake van 1.5 uur volgen meerdere consulten om verschillende gebieden 1 voor 1 te behandelen. 


De prijs van het hele traject is EUR 599, dit is exclusief de benodigde supplementen (ongeveer EUR 300),  Het inzetten van supplementen is nodig om ontstekingen te remmen, tekorten aan te vullen en darmen te herstellen.  Met dit traject krijgt u écht de controle weer terug over uw ziekte en uw leven. Ik garandeer u binnen 3 maanden goede resultaten. 

Deze investering in jouw gezondheid zal het zeker waard zijn! 


Vraag gerust naar de verzekerings- en betalingsmogelijkheden (betalen in termijnen). Bel me als je vragen hebt of even kennis wilt maken. We gaan samen dit traject in, dus ik vind het belangrijk dat het goed voelt voor je. 


Wat is klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI)


kPNI is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak bij chronische ziekten. 


kPNI bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en samenwerkt en hoe het kan dat iemand klachten krijgt of ziek wordt. kPNI verbindt verschillende wetenschappelijke disciplines zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie (hormoonwetenschap), orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica met de omstandigheden waarin een persoon functioneert. Door deze inzichten te combineren, vallen de puzzelstukjes rondom een klachtenbeeld in elkaar en weten we wat er moet gebeuren om het lichaam weer gezond en flexibel te krijgen. 


Dr. Leo Pruimboom is de grondlegger van kPNI.

Een mooie review

Normaal deel ik geen hele persoonlijke dingen maar omdat dit traject ook ‘bij mij past’ en onderdeel van mijn leven is vind ik dit wel het delen waard.

Sinds 2007 ben ik bekend met de ziekte van Crohn. Lang verhaal kort; veel mee afgezien middels ziek zijn, uitproberen van medicatie, operaties etc.

In 2013 kwam er na een heftige ziekteperiode een keerpunt. Ik ben toen gestart met 1x in de 8 weken een infuus waarbij ik medicatie toegediend krijg om de ontstekingen in de darmen te remmen. En gelukkig sloeg dit aan.

De laatste jaren ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding. Ik merkte duidelijk verschil; minder buikpijn, geen opgeblazen gevoel en meer energie. Toch voelde ik mezelf nog niet sterk genoeg; ik merkte dat m’n lichaam niet in balans was. Via een aantal lieve collega’s ben ik terecht gekomen bij @praktijk_lotte_bos waarbij ik op verschillende gebieden aan de slag ben gegaan met m’n Crohn. Dít was de laatste stap die ik nodig had; een definitieve leefstijlaanpassing middels voeding & mindset die ook echt vol te houden is.

Eind vorig jaar kwam het verlossende woord van mijn internist; we gaan stoppen met het infuus! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mijn darmen geheel rustig zijn; geen enkele ontsteking of vernauwing.

Na 8 jaar dit infuus te hebben gekregen is dit wel een mijlpaal vandaag, de laatste kuur zit erin!

Ik voel me best kwetsbaar om dit zo open te delen, het zal spannend blijven want Crohn zal altijd bij mij zijn. Maar ik voel me sterker dan ooit & met lieve mensen om me heen gaat dit zeker lukken🥰


STRESS

VOEDING

SUPPLEMENTEN

BEWEGING