Online training

Auto-immuunziekte

Leer alles over auto-immuunziekte. Ervaar wat de juiste voeding en supplementen met klachten doen als ontlastingsproblematiek, vermoeidheid, pijn en slecht slapen.

Stel je eens voor: Je hebt controle over jouw ziekte. Je weet welke risicofactoren invloed hebben. Door het vermijden van deze risicofactoren merk je verbetering in jouw symptomen. Na een goede nacht slapen word je energiek en vrolijk wakker. Je durft weer af te spreken en bent niet meer onzeker over onverwachte toiletbezoeken. Wanneer vrienden jou uitnodigen voor een weekendje weg, pak je vol vertrouwen jouw koffers in en geniet je. Ondanks dat je rekening moet houden met je voeding, eet je toch ontzettend lekker. Wanneer jij je deze nieuwe leefstijl hebt eigen gemaakt, zie je verbeteringen in jouw bloed- en ontlastingswaardes. Waar mogelijk worden in overleg met jouw MDL arts / internist medicijnen afgebouwd. 


Dit is voor jou ook mogelijk! Laat je informeren met deze online training. De wetenschap heeft niet stil gestaan. Er is ontzettend veel te winnen met de juiste aanpassingen. 

Voor slechts 77 euro deel ik je AL mijn kennis over auto-immuunziekte in 4 uur durende video's. Dit is nog minder dan de prijs voor 1 uur consult in mijn praktijk.

Bekijk deze training waar en wanneer je maar wilt. Ik deel je in totaal 4 uur durende video's al mijn adviezen voor auto-immuunziekte. 

De interventies zijn gebaseerd op mijn meest succesvolle adviezen aan meer dan 500 patiënten die ik heb behandeld.

Heb jij een auto-immuunziekte, dan is deze training echt een must-see. Ik heb al mijn kennis van de laatste wetenschap en van mijn ervaringen in deze online training gestopt. Of je nu de Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, MS, Diabetes 1 hebt, of één van de andere 80 auto-immuunziektes, deze training is universeel, ongeachte welke auto-immuunziekte je hebt. 

Ik deel je mijn adviezen over de juiste voeding, supplementen en andere leefstijlinterventies, zoals beweging, vasten, ademen, mediteren, koude prikkels etc. Ik vertel je uitgebreid over de risicofactoren bij auto-immuunziektes en hoe deze factoren te vermijden. 

Kortom, een online trainingsprogramma met ALLE informatie over een gezonde leefstijl bij auto-immuunziekte.

€ 129,-
€ 77,-

De training

De kennis die ik deel in zowel de training als het traject is exact hetzelfde. 

Wil jij graag eerst de kennis tot je nemen in je eigen tempo? Misschien wil je eerst meer weten voordat je het daadwerkelijk allemaal toe gaat passen... 

Dan is de training perfect! Je leert hier al heel erg veel van en je kan al prima starten met een paar mooie veranderingen. 

De kosten van deze training zijn tijdelijk slechts EUR 77. Dit is zelfs nog minder dan 1 consult in mijn praktijk. Zo enorm waardevol om zoveel kennis en uitleg te krijgen. 


Het traject

Ben je jouw klachten zat en heb je zin om het roer eens flink om te gooien? Meld je dan aan voor het 21 daagse traject en ga gelijk die mooie veranderingen aan. Je zult echt "blown away" zijn van de verbeteringen! Al binnen die 3 weken!

Je gaat je zo goed en energiek voelen, dat heb je waarschijnlijk in jaren niet meegemaakt. 

Ik deel je al mijn kennis én we gaan gelijk aan de bak. Ik begeleid je 3 weken intensief met deze veranderingen. 

Dit doe je samen met nog andere deelnemers. We hebben dagelijks contact via de groepsapp en wekelijks een groot vragenuurtje via zoom. 

Dit is écht een life-changing traject! De deelnemers waarderen dit maar liefst met een dikke 9 gemiddeld!

De kosten van dit hele traject zijn EUR 331. Dit is inclusief EUR 131 aan belangrijke ontstekingsremmende supplementen. 

Waarom juist deze specialisatie? 

Sinds 2017 ontvang ik veel patiënten met verschillende chronische klachten. Ik merkte al vrij snel dat mijn adviezen de grootste impact maakten bij patiënten met een auto-immuunziekte. Voeding maakt een ENORM verschil in het klachtenbeeld en ook de supplementen zijn zo van toegevoegde waarde. Het zelfde geldt voor stressmanagement en kijken naar toxische emoties en gedachten. Een wezenlijk verschil. 

En zeker omdat je als patiënt met een auto-immuunziekte zo enorm veel last kan hebben en heel veel te winnen hebt... des te dankbaarder zijn deze trajecten. 

Het is voor mij als therapeut enorm veel goeds om zoveel mooie resultaten te zien.