Makkelijke video-cursus

bij Auto-immuunziekte

Leer hoe jij jouw symptomen kunt verminderen bij auto-immuunziekte. Ervaar wat de juiste voeding en supplementen met klachten doen zoals ontlastingsproblematiek, vermoeidheid, pijn en slecht slapen.

Deze cursus heeft al zoveel mooie mensen mogen helpen🤩


Moet je nu wellicht 6 keer per dag naar het toilet voor dunne ontlasting?

Is dat straks wellicht maar 1 of 2 keer en veel vaster. 


Kan je nu niet in slaap vallen en wordt je heel vaak wakker ’s nachts?

Kan je straks wellicht lekker diep doorslapen. 


Ben je nu oververmoeid, niet je bed uit te krijgen?

Sta je straks weer met energie op, en merk je dat je werkzaamheden steeds langer volhoudt. 


Zie je het leven af en toe even niet zitten, voel je je down of depressief?

Verdwijnen die watten en donkere wolken uit je hoofd en klaart de lucht weer op. 


Dit is voor jou ook mogelijk! Laat je informeren met deze videocursus. De wetenschap heeft niet stil gestaan. Er is ontzettend veel te winnen met de juiste aanpassingen. 

Voor slechts EUR79

Voor slechts 79 euro deel ik je AL mijn kennis over auto-immuunziekte.

Online cursus

Bekijk deze cursus waar en wanneer je maar wilt. Ik deel je in totaal 4 uur durende video's al mijn adviezen voor auto-immuunziekte. 

500+ patiënten

De interventies zijn gebaseerd op mijn meest succesvolle adviezen aan meer dan 500 patiënten die ik heb behandeld.

Wat houdt de cursus in?

Heb jij een auto-immuunziekte, dan is deze cursus echt een aanrader. Ik heb al mijn kennis van de laatste wetenschap en mijn praktijkervaringen in deze cursus gestopt. Of je nu de Ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, MS, Diabetes 1 hebt, of één van de andere 80 auto-immuunziektes, deze cursus biedt alles voor chronische ontstekingen en auto-immuniteit.


Tevens kan je alles nalezen in de verschillende hoofdstukken. Het zijn adviezen die ik tijdens mijn individuele trajecten in maar liefst 6 afzonderlijke consulten deel.


Je leert alles over: 

 • De juiste voeding
 • Diepgaande kennis over auto-immuunziekte
 • Risicofactoren en hoe deze te voorkomen/ vermijden
 • De werking van medicijnen en eventueel aanvullende natuurlijke stoffen
 • Ontstekingen voorkomen/ remmen
 • De invloed van stress, negatieve gedachten en toxische emoties
 • De invloed van meditatie en ademhaling
 • Intermittent fasten
 • Adviezen voor een goede nachtrust
 • De positieve invloed van minder zitten
 • Herstellen van darmen
 • Herstellen van maagzuur
 • Vitamine D en B12
 • Suppletie als aanvullende therapie of als onderhoud.


Bekijk de video's waar en wanneer het jou uitkomt.


Jouw investering in deze waardevolle informatie is slechts EUR 79 (nog minder dan een consult in mijn praktijk). 


Kortom, een online cursus met ALLE informatie over een gezonde leefstijl bij auto-immuunziekte.

€ 79,-

Voeding bij auto-immuunziekte

Een online cursus met ALLE informatie over voeding en een gezonde leefstijl bij auto-immuunziekte

Dit zeggen deelnemers

"Ik heb meer relevante informatie gekregen over darmontstekingen en de invloed van voeding daarbij dan in al die jaren van mijn MDL artsen."
Het is een hele verhelderende cursus ,die je vele inzichten en handvatten geeft waar je heel goed mee uit de voeten kunt. Lotte is goed bereikbaar, heel behulpzaam, heel deskundig, ze legt alles heel goed en duidelijk uit. Ze helpt bij al je vragen en issues , een echte aanrader voor iedereen met darmklachten. Ik gun iedereen een klachtenvrije darm. Dank je, Lotte, voor alles."
"Ik ben erg te spreken over het gehele cursus. Mensen om mij heen zien nu al verschil; "ben je afgevallen?" En dat motiveert enorm! Volgens mij zijn mijn darmen ook happy op dit moment. Nu kijken of met deze levensstijl de klachten achterwege blijven."
"Top!!!! Ik voel mij super!!! Heb voor het eerst sinds 9 maanden geen pijn! En weer meer energie! Heb gisteren en vandaag zelfs 45 minuten met de hond gewandeld!!!"
"Hele fijne cursus, waar ik lichamelijk en mentaal heel veel aan heb gehad! Lotte heeft veel kennis en weet hoe ze je kan helpen bij je klachten."
"Erg leerzaam en zeker veel vooruitgang geboekt in die korte tijd dat ik nu bezig ben. Heel veel energie gekregen, m'n darmen zijn erg rustig en geen last ergens meer van. Nog een leuke bijkomstigheid dat ik ook al wat ben afgevallen en niet geheel onbelangrijk mijn vetpercentage was na 1 week al met 1% gezakt daar was ik enorm blij mee!
Lotte ik ben zo blij om jou ontmoet te hebben via internet en dat jou benaderingswijze mij heel veel goeds heeft gebracht. Het heeft mij nieuwe energie gebracht en vooral heel veel rust in mijn darmen.

Nieuwe inzichten zorgen er bij mij voor dat ik beter begrijp waar mijn klachten vandaan komen, maar ook wat ik er tegen kan doen!


Lotte Bos, MSc Klinische Psycho Neuro Immunologie

Waarom juist deze specialisatie? 

Sinds 2017 ontvang ik veel patiënten met verschillende chronische klachten. Ik merkte al vrij snel dat mijn adviezen de grootste impact maakten bij patiënten met een auto-immuunziekte. Voeding maakt een ENORM verschil in het klachtenbeeld en ook de supplementen zijn zo van toegevoegde waarde. Het zelfde geldt voor stressmanagement en kijken naar toxische emoties en gedachten. 

Je kan met een auto-immuunziekte zo enorm veel last hebben maar ook echt heel veel te winnen hebben... des te dankbaarder zijn deze trajecten. 

Het is voor mij als therapeut enorm veel goeds om zoveel mooie resultaten te zien.