Acne bij jongeren

Acne is een aandoening die zowel van binnen als van buiten moet worden aangepakt. Wanneer je de voeding wijzigt en de juiste cosmetica gebruikt, kan je al binnen enkele weken een mooi resultaat bereiken. 

50%
Vul hieronder je gegevens in
Gratis Download

Download het Leefstijlmagazine Gezonder in 28 dagen

Hoe zou je het vinden om niet alleen kennis te krijgen over intermittent fasten, maar ook mijn leefstijlmagazine Gezonder in 28 dagen te ontvangen. Hierin lees je alles over mijn meest gegeven adviezen in mijn praktijk. Omdat je mijn gratis pdf aangevraagd, heb ik een heel tof aanbod voor je en kun je met 10 euro korting, nu voor slechts 7 euro, toegang krijgen tot mijnmagazine

Ms. Nameritory

Het is helaas noodzakelijk dat mensen anders gaan kijken naar gezondheid. Er is een enorm gat ontstaan tussen wat het lichaam nodig heeft en wat het lichaam aangeboden krijgt. We bewegen, gedragen en eten heel anders dan vroeger. Deze zogenaamde mismatch veroorzaakt stress,  gezondheidsklachten en ziekte.

Ik geloof in het uitdagen van de status quo. Om net even anders te denken dat we gewend zijn. Psycho Neuro Immunologie zorgt ervoor dat het gat verkleint wordt en dat stress en ziekte geen kans meer maken.

Intermittent Fasten is een belangrijke interventie voor het verkleinen van de mismatch. Dus ik nodig je uit om mijn gratis e-book te downloaden. 

Een mooie stap richting gezond ouder worden. 


null


Het overslaan van je ontbijt doet wonderen

Lees er alles over in dit gratis e-book!
50%
Gratis download