Lean in Health

Bedrijfstrainingen voor

fysieke & mentale gezondheid

Boost de gezondheid en productiviteit van uw team en start met onze Voeding & Leefstijl workshop

In een tijd waarin gezondheid en welzijn centraal staan, bieden onze workshops een unieke kans om uw medewerkers bewust te maken van de invloed van voeding op hun gezondheid en psyche. Met praktische tips en direct toepasbare adviezen, helpen we uw team om gezonder, energieker en productiever te worden.

Wat de workshop Voeding & Leefstijl inhoudt:


Je krijgt inzicht in hoe voeding de fysieke en mentale gezondheid beïnvloedt.

Je leert effectieve technieken en strategieën voor een gezonde leefstijl.

De workshop zit boordevol toepasbare adviezen voor betere eetgewoontes en leefstijlveranderingen.

Voordelen voor uw bedrijf:

Minder verzuim: Een betere gezondheid leidt tot minder ziekteverzuim.

Positieve bedrijfscultuur: Bevorder een cultuur van welzijn en betrokkenheid binnen uw team.

Verhoogde productiviteit: Gezonde medewerkers zijn energieker en productiever.

Wat maakt deze training uniek?

Lotte heeft jarenlange praktijkervaring met het behandelen van patiënten met chronische ziektes

Lotte's vermogen om recente wetenschappelijke kennis om te zetten in begrijpelijke taal
Alle adviezen zijn makkelijk toepasbaar en volgens de laatste wetenschap
Het aanstekelijke enthousiasme van Lotte

"Ik hang altijd aan Lotte's lippen als ze vertelt over de werking van ons lichaam"

WORKSHOPS

1 Voeding & Leefstijl

Wat zouden wij mensen, de Homo Sapiens, vooral moeten eten, zodat alle lichaamsprocessen goed uitgevoerd worden? Een hele wonderlijke workshop over o.a. de relatie tussen eiwitten en onze fysieke en mentale gezondheid, Informatie over vasten, koud douchen en die oh zo belangrijke nachtrust voor goede focus. 

2 Stress & zingeving

Zorg ervoor dat je team goed omgaat met stress en plezier vindt in hun werk. Met trainingen over stressbeheer en het ontdekken van zingeving op de werkplek, bevorder je niet alleen het welzijn van je medewerkers, maar versterk je ook de veerkracht en motivatie van het hele team. Hoe kan je toxische emoties, gedachtes en relaties ombuigen? Je leert het hier allemaal. 

3 Longevity

Nu wordt het écht interessant! Hoe word je gezond oud? Ik neem jouw team écht mee het lichaam in. Wat gebeurt er precies met de belangrijkste processen bij stress en wel of niet de juiste voeding. Hoe houd je je cellen gezond? Mega interessant om in begrijpelijke taal te horen hoe je chronische klachten kunt voorkomen, en dus gezond oud kan worden. Dit verhoogt enorm de intrinsieke motivatie om de gegeven adviezen van de vorige modules uit te voeren. 

Kiest u voor de gehele training, een enkele workshop of een individueel traject?

Lean in Health

de gehele training

€1799 per groep
Gehele training - 3 x 3 uur
Alle 3 de workshops worden samen met u ingepland, in de volgorde: 

Voeding & Leefstijl

Stress & zingeving

Longevity

Lean in Health

per workshop

€750 per groep
per workshop - 3 uur
Kies een workshop naar behoefte: 

Voeding & Leefstijl

Stress & zingeving

Longevity


Individueel traject

€ 1470

3 maanden traject

Het roer gaat écht om! 1 op 1 begeleiding bij het veranderen van voeding en stressmanagement. Tevens het behandelen van chronische klachten bij (auto-immuun) ziekte.

Waar zijn mijn klanten enthousiast over? 

Ik ben eraan begonnen vol enthousiasme en ben er zeer tevreden over. Ik zal zeker deze levensstijl vol proberen te houden. Ik weet waarvoor ik het doe.
Het was een hele leerzame cursus. M'n gewrichten voelen soepeler na 3 weken de juiste voeding eten. Heb ook wel een goed gevoel bij hoe Lotte Bos alles vertelt. Zou in de toekomst nog wel vaker even contact willen hebben.
Wat een fijne, duidelijke training. Superfijne uitleg en al verschil in energie in week 1. Je kunt zelf veel veranderen waardoor je kwaliteit van leven beter wordt.

Praktische informatie

Wie: Voor bedrijven/ afdelingen, ongeveer 20 personen per training

Wat: 1 of 3 workshops Lean in Health

Waar: Bij u in uw bedrijf of locatie naar keuze. (Online ook mogelijk)

Waarom: Meer bewustwording over gezondheid onder uw werknemers

Wanneer: De datum plannen we samen in

Over Lotte Bos

Ik ben Lotte Bos, 48 jaar en woonachting in Roosendaal. Als MSc klinische Psycho Neuro Immunologie behandel ik mensen met chronische aandoeningen door het wegnemen van mogelijke risicofactoren en oorzaken van de ziekte. Ik help ze met de juiste voeding en mindset. 


Genezen is één, maar voorkomen nóg beter. En omdat ik heel graag mijn kennis deel, geef ik niets liever dan training over preventie van ziekte, reduceren van klachten en gezond oud worden. 


De afgelopen jaren heb ik al heel wat trainingen aan particulieren én bedrijven mogen geven. Deze worden door deelnemers beoordeeld met maarliefst een dikke 9!


Dus heb jij interesse in één van mijn workshops voor jouw bedrijf of afdeling, laten we dan iets inplannen. Lijkt me super om jouw team te besmetten met het gezondheidsvirus. Studies

2022 Kanker en Psycho Neuro Immunologie

2018 - 2021 Master Psycho Neuro Immunologie (Universiteit van Salamanca)

2017 Orthomoleculaire Geneeskunde

2017 Medisch Basiskennis

Maatwerk & Individuele trajecten

ik geef ook trainingen op maat, bijv. voor een specifieke doelgroep met een bepaalde aandoening. Denk  aan hart- en vaatziekte, burn-out, diabetes, auto-immuunziektes.

Ook bied ik 1 op 1 coachingstrajecten aan voor werknemers met een specifieke hulpvraag op het gebied van gezondheid. Vraag naar de mogelijkheden. 

Wat is klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI)


kPNI is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak bij chronische ziekten. 


kPNI bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en samenwerkt en hoe het kan dat iemand klachten krijgt of ziek wordt. kPNI verbindt verschillende wetenschappelijke disciplines zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie (hormoonwetenschap), orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica met de omstandigheden waarin een persoon functioneert. Door deze inzichten te combineren, vallen de puzzelstukjes rondom een klachtenbeeld in elkaar en weten we wat er moet gebeuren om het lichaam weer gezond en flexibel te krijgen. 


Dr. Leo Pruimboom is de grondlegger van kPNI.