BLACK FRIDAY DEAL

~ Cursus Auto-immuunziekte

~ Ebook Voeding bij Auto-immuunziekte


Nu slechts € 39 ipv € 98

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

7 jaar ervaring met auto-immuunziekte 

Ik ben Lotte Bos, Therapeut Psycho Neuro Immunologie. Ik help mensen met auto-immuunziekte, door het wegnemen van de risicofactoren en oorzaken van de ziekte. Ik help ze met de juiste voeding, supplementen en mindset. Ik richt mij specifiek op het immuunsysteem en chronische ontstekingen. Mijn adviezen geven daarom bij ieder type auto-immuunziekte goede resultaten. 


Ik ben geen arts en kan zeker niet alle ziektes omkeren. Maar mijn adviezen zijn een hele mooie aanvulling op een reguliere behandeling. Door de oorzaak en risicofactoren van de ziekte weg te nemen, heeft de ziekte geen kans meer zich op dezelfde manier voort te zetten en is het sterk verminderen van symptomen de enige optie is.


Als Master in de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en Orthomoleculair Therapeut werk ik geheel volgens de wetenschap met als resultaat het minimaliseren van klachten en vaak zelfs het herstellen van ziekte.


Al deze wetenschap en mijn meest gegeven adviezen leg ik uitgebreid uit in een online videocursus en mijn Ebook Voeding bij auto-immuunziekte.


Nu tijdelijk tezamen in een hele mooie aanbieding!

Ik deel je adviezen over

De juiste voeding

Hoe word je een vetverbrander, zodat je veel energie krijgt en kan herstellen

Wat moet je vooral wel eten

Welke ontstekingsbevorderende voeding kan je beter vermijden en waarom

Voorbeeldmenu & recepten

Diepgaande kennis over auto-immuunziekte

Wat is auto-immuniteit, waarom valt het immuunsysteem je eigen cellen aan?

Hoe ontstaan ontstekingen?

Hoe kan je ontstekingen voorkomen & remmen op een natuurlijke manier?

Risicofactoren en hoe deze te voorkomen/ vermijden

De invloed van stress, negatieve gedachten en toxische emoties op iedere ziekte

Gebruik van supplementen

Vitamine D en B12 in het bijzonder

Suppletie als aanvullende therapie of als onderhoud om klachten weg te houden

De werking van medicijnen en eventueel aanvullende natuurlijke stoffen

Herstellen verschillende mechanismes

Herstellen van darmen

Herstellen van maagzuur

Herstellen van het bioritme (slaap/ waak)

Wat te doen tijdens een opvlamming?

Overige interventies

De positieve invloed van minder zitten

Intermittent fasten

De invloed van meditatie en ademhaling

Online videocursus

✅Eet jezelf gezond bij Auto-immuunziekte

✅4 video's waarin ik alles uitgebreid uitleg

✅2 weekmenu's

✅Recepten

✅Supplementen advies

Ebook

✅Voeding bij Auto-immuunziekte

✅68 pagina's

✅2 weekmenu's

✅Recepten

✅Supplementen advies

Al mijn adviezen

Ik deel je al mijn adviezen bij een auto-immuunziekte. Wat zijn risicofactoren waar je rekening mee kan houden. Krijg weer controle!

Cursus + Ebook

Je leert alles door het bekijken van video's, in je eigen tijd en waar jij wilt. Tevens is alles na te lezen in de verschillende hoofdstukken van het Ebook

500+ patienten

De interventies zijn gebasseerd op mijn meest succesvolle adviezen aan meer dan 500 patiënten die ik heb behandeld.

Cursisten beoordelen deze cursus met een 9,25 gemiddeld!

"Ik heb in drie weken tijd meer relevante informatie gekregen over darmontstekingen en de invloed van voeding daarbij dan in al die jaren van mijn MDL artsen."

"Erg leerzaam en zeker veel vooruitgang geboekt in die korte tijd dat ik nu bezig ben. Heel veel energie gekregen, m'n darmen zijn erg rustig en geen last ergens meer van. Nog een leuke bijkomstigheid dat ik ook al wat ben afgevallen en niet geheel onbelangrijk mijn vetpercentage was na 1 week al met 1% gezakt daar was ik enorm blij mee! Lotte is erg betrokken , ze reageert altijd op je vragen en begeleid je door heel je traject heen. Ik ben superblij dat ik de stap gezet heb en raad het iedereen aan!!!"


"Nieuwe inzichten zorgen er bij mij voor dat ik beter begrijp waar mijn klachten vandaan komen, maar ook wat ik er tegen kan doen!"


"Het is een hele verhelderende cursus ,die je vele inzichten en handvatten geeft waar je heel goed mee uit de voeten kunt. Lotte is goed bereikbaar, heel behulpzaam, heel deskundig, ze legt alles heel goed en duidelijk uit. Ze helpt bij al je vragen en issues , een echte aanrader voor iedereen met darmklachten. Ik gun iedereen een klachtenvrije darm. Dank je, Lotte, voor alles."


"Ik ben erg te spreken over het gehele traject. Mensen om mij heen zien nu al verschil; "ben je afgevallen?" En dat motiveert enorm! Volgens mij zijn mijn darmen ook happy op dit moment. Nu kijken of met deze levensstijl de klachten achterwege blijven."


"Top!!!! Ik voel mij super!!! Heb voor het eerst sinds 9 maanden geen pijn! En weer meer energie! Heb gisteren en vandaag zelfs 45 minuten met de hond gewandeld!!!"


"Hele fijne persoonlijke cursus, waar ik lichamelijk en mentaal heel veel aan heb gehad! Lotte heeft veel kennis en weet hoe ze je kan helpen bij je klachten."


 "Mijn complimenten zoals je ons tijdens deze 21 dagen begeleid hebt en nog steeds. Wij kunnen en konden altijd een beroep op jouw kennis doen."

EEN MOOIE REVIEW

Normaal deel ik geen hele persoonlijke dingen maar omdat dit traject ook ‘bij mij past’ en onderdeel van mijn leven is vind ik dit wel het delen waard.


Sinds 2007 ben ik bekend met de ziekte van Crohn. Lang verhaal kort; veel mee afgezien middels ziek zijn, uitproberen van medicatie, operaties etc.


In 2013 kwam er na een heftige ziekteperiode een keerpunt. Ik ben toen gestart met 1x in de 8 weken een infuus waarbij ik medicatie toegediend krijg om de ontstekingen in de darmen te remmen. En gelukkig sloeg dit aan.


De laatste jaren ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding. Ik merkte duidelijk verschil; minder buikpijn, geen opgeblazen gevoel en meer energie. Toch voelde ik mezelf nog niet sterk genoeg; ik merkte dat m’n lichaam niet in balans was. Via een aantal lieve collega’s ben ik terecht gekomen bij @praktijk_lotte_bos waarbij ik op verschillende gebieden aan de slag ben gegaan met m’n Crohn. Dít was de laatste stap die ik nodig had; een definitieve leefstijlaanpassing middels voeding & mindset die ook echt vol te houden is.


Eind vorig jaar kwam het verlossende woord van mijn internist; we gaan stoppen met het infuus! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mijn darmen geheel rustig zijn; geen enkele ontsteking of vernauwing.


Na 8 jaar dit infuus te hebben gekregen is dit wel een mijlpaal vandaag, de laatste kuur zit erin!


Ik voel me best kwetsbaar om dit zo open te delen, het zal spannend blijven want Crohn zal altijd bij mij zijn. Maar ik voel me sterker dan ooit & met lieve mensen om me heen gaat dit zeker lukken🥰Liefs M