Videocursus 

'Eet jezelf gezond'

Verminder klachten van auto-immuunziektes met voeding en supplementen


Voor wie is deze videocursus? 


Deze videocursus is voor iedereen met chronische ontstekingen, chronische pijn of een auto-immuunziekte zoals o.a. Crohn, Colitis, MS, SLE, Reumatoïde Artritis of iedere andere auto-immuunziekte (er zijn meer dan 80 auto-immuunziektes). 


De cursus is geheel gericht op het immuunsysteem en chronische ontstekingen. Het maakt voor deze cursus niet uit waar in het lichaam jij ontstekingen hebt. 
Na het volgen van de adviezen, krijg je weer controle over je eigen lichaam. Ervaar wat de juiste voeding en supplementen met klachten doen zoals ontlastingsproblematiek, vermoeidheid, pijn aan spieren & gewrichten en slecht slapen.


Je krijgt mega veel tips en inspiratie, diepgaande informatie over het immuunsysteem, recepten en weekmenuutjes.


Wil je graag van je klachten bij auto-immuunziektes afkomen? Dan is onze cursus "Eet jezelf gezond" iets voor jou! Onze cursus is ontworpen door een ervaren psycho Neuro immunoloog, Lotte Bos, en biedt een compleet programma om auto-immuunziektes te behandelen met behulp van voeding en supplementen.


In slechts drie weken zie je al geweldige resultaten en voel je je beter dan ooit. Leer hoe je smakelijke en gezonde gerechten kunt bereiden en volg weekmenu's die zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften.


De uitgebreide uitleg in de video's zorgt ervoor dat je de beste resultaten behaalt en je kwaliteit van leven drastisch verbetert. Ontdek hoe je vele processen kunt genezen en begin vandaag nog aan de cursus "Eet jezelf gezond".

Al mijn adviezen

Ik deel je al mijn adviezen bij een auto-immuunziekte. Wat zijn risicofactoren waar je rekening mee kan houden. Krijg weer controle!

4 Video's 

Je leert alles door het bekijken van video's, in je eigen tijd en waar jij wilt. Tevens is alles na te lezen in de verschillende hoofdstukken.

600+ patienten

De interventies zijn gebaseerd op de laatste wetenschap én mijn meest succesvolle adviezen aan meer dan 600 patiënten die ik heb behandeld.

Wat houdt de videocursus in?

Ik deel je al mijn adviezen over de juiste voeding, supplementen en andere leefstijlinterventies.

Ik vertel je in de video's uitgebreid over de risicofactoren bij auto-immuunziektes en chronische ontstekingen. Met deze gezonde voeding ga jij je lichaam weer geven wat het nodig heeft om goed te kunnen herstellen.

Het is niet alleen een "cursus", maar meteen een traject waarmee je zelf, in je eigen tempo, aan de slag gaat. Al binnen een week ga je je al veel energieker voelen en kunnen symptomen verminderen of zelfs verdwijnen. Na 3 weken ben je écht verbaasd wat er allemaal al veranderd is.


Belangrijk te weten: Alles is gebaseerd op de laatste wetenschap. 

 • Cursus met ALLE informatie over de chronische ontstekingen en auto-immuunziekte en de daarbij beste gezonde leefstijl
 • 4 uitgebreide video's, waarvan de de informatie ook kan teruglezen. 
 • Eiwitrijk. koolhydraatarm en gezonde vetrijke voeding, zodat alle processen goed herstellen en jij toch heerlijk eet
 • Purpose of Life, waar wordt JIJ gelukkig van. Belangrijk om over na te denken. Je gaat jezelf op nummer 1 zetten
 • Hoe kan je stress verminderen? Belangrijk voor je genezingsproces.
 • Intermittent Fasting
 • Slaapinterventies voor een goede nachtrust
 • Ademhalingsoefeningen om je lichaamsprocessen te resetten
 • Koude prikkels, zoals een koude douche om je lichaamsprocessen te helen
 • Meditatie om je stressactiviteit te verlagen
 • Extra inzet met supplementen om ontstekingen te remmen
 • Heerlijke recepten en weekmenuutjes 
 • E-book Voeding bij auto-immuunziekte twv EUR 19
 • E-book Supplementen bij auto-immuunziekte twv EUR 15

Nu tijdelijk 48% korting ivm mijn 48e verjaardag

€ 59,-
€ 30,68

Videocursus 

'Eet jezelf gezond'

Verminder klachten van auto-immuunziektes met voeding en supplementen

Cursisten beoordelen deze cursus met een 9,25 gemiddeld!

"Ik heb in drie weken tijd meer relevante informatie gekregen over darmontstekingen en de invloed van voeding daarbij dan in al die jaren van mijn MDL artsen."

"Erg leerzaam en zeker veel vooruitgang geboekt in die korte tijd dat ik nu bezig ben. Heel veel energie gekregen, m'n darmen zijn erg rustig en geen last ergens meer van. Nog een leuke bijkomstigheid dat ik ook al wat ben afgevallen en niet geheel onbelangrijk mijn vetpercentage was na 1 week al met 1% gezakt daar was ik enorm blij mee! Lotte is erg betrokken , ze reageert altijd op je vragen en begeleid je door heel je traject heen. Ik ben superblij dat ik de stap gezet heb en raad het iedereen aan!!!"


"Nieuwe inzichten zorgen er bij mij voor dat ik beter begrijp waar mijn klachten vandaan komen, maar ook wat ik er tegen kan doen!"


"Het is een hele verhelderende cursus ,die je vele inzichten en handvatten geeft waar je heel goed mee uit de voeten kunt. Lotte is goed bereikbaar, heel behulpzaam, heel deskundig, ze legt alles heel goed en duidelijk uit. Ze helpt bij al je vragen en issues , een echte aanrader voor iedereen met darmklachten. Ik gun iedereen een klachtenvrije darm. Dank je, Lotte, voor alles."


"Ik ben erg te spreken over het gehele traject. Mensen om mij heen zien nu al verschil; "ben je afgevallen?" En dat motiveert enorm! Volgens mij zijn mijn darmen ook happy op dit moment. Nu kijken of met deze levensstijl de klachten achterwege blijven."


"Top!!!! Ik voel mij super!!! Heb voor het eerst sinds 9 maanden geen pijn! En weer meer energie! Heb gisteren en vandaag zelfs 45 minuten met de hond gewandeld!!!"


"Hele fijne persoonlijke cursus, waar ik lichamelijk en mentaal heel veel aan heb gehad! Lotte heeft veel kennis en weet hoe ze je kan helpen bij je klachten."


 "Mijn complimenten zoals je ons tijdens deze 21 dagen begeleid hebt en nog steeds. Wij kunnen en konden altijd een beroep op jouw kennis doen."


WIE BEN IK?


Ik ben Lotte Bos, 47 jaar en woon in Roosendaal. Ik help mensen met chronische aandoeningen, door het wegnemen van mogelijke risicofactoren en oorzaken van de ziekte. Ik help ze met de juiste voeding, supplementen en mindset. Ik ben gespecialiseerd in auto-immuunziekte, met name de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. 


Ik ben geen arts en kan zeker niet alle ziektes omkeren. Maar ik kan een hele mooie aanvulling zijn op een reguliere behandeling. Dus samen met mijn patiënt zal ik er alles aan doen om, waar mogelijk, de oorzaak en risicofactoren weg te nemen, zodat de ziekte geen kans meer heeft zich voort te zetten en een genezingsproces de enige optie is.


Als Master in de klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) en Orthomoleculair Therapeut werk ik geheel volgens de wetenschap met als resultaat het minimaliseren van klachten en vaak zelfs het herstellen van ziekte.


kPNI is een oplossingsgerichte, integrale geneeskundige aanpak bij chronische ziekten. 

kPNI bestudeert hoe het lichaam als geheel functioneert en hoe alle mechanismes samenwerken. kPNI verbindt verschillende wetenschappelijke disciplines zoals psychologie, neurologie, immunologie, endocrinologie (hormoonwetenschap), orthomoleculaire geneeskunde en epigenetica met de omstandigheden waarin een persoon functioneert.


Studies

2022 Kanker en Psycho Neuro Immunologie

2018 - 2021 Master Psycho Neuro Immunologie (Universiteit van Salamanca)

2017 - 2018 Orthomoleculaire Geneeskunde

2017 Medisch Basiskennis

EEN MOOIE REVIEW

Normaal deel ik geen hele persoonlijke dingen maar omdat dit traject ook ‘bij mij past’ en onderdeel van mijn leven is vind ik dit wel het delen waard.


Sinds 2007 ben ik bekend met de ziekte van Crohn. Lang verhaal kort; veel mee afgezien middels ziek zijn, uitproberen van medicatie, operaties etc.


In 2013 kwam er na een heftige ziekteperiode een keerpunt. Ik ben toen gestart met 1x in de 8 weken een infuus waarbij ik medicatie toegediend krijg om de ontstekingen in de darmen te remmen. En gelukkig sloeg dit aan.


De laatste jaren ben ik mezelf gaan verdiepen in voeding. Ik merkte duidelijk verschil; minder buikpijn, geen opgeblazen gevoel en meer energie. Toch voelde ik mezelf nog niet sterk genoeg; ik merkte dat m’n lichaam niet in balans was. Via een aantal lieve collega’s ben ik terecht gekomen bij @praktijk_lotte_bos waarbij ik op verschillende gebieden aan de slag ben gegaan met m’n Crohn. Dít was de laatste stap die ik nodig had; een definitieve leefstijlaanpassing middels voeding & mindset die ook echt vol te houden is.


Eind vorig jaar kwam het verlossende woord van mijn internist; we gaan stoppen met het infuus! Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat mijn darmen geheel rustig zijn; geen enkele ontsteking of vernauwing.


Na 8 jaar dit infuus te hebben gekregen is dit wel een mijlpaal vandaag, de laatste kuur zit erin!


Ik voel me best kwetsbaar om dit zo open te delen, het zal spannend blijven want Crohn zal altijd bij mij zijn. Maar ik voel me sterker dan ooit & met lieve mensen om me heen gaat dit zeker lukken🥰Liefs M